TFCD fotózások

vgfoSziasztok!

Akik régebb óta követnek tudják, hogy fotózással is foglalkozom. 2013-ban végeztem, de nem maradtam a szakmában, viszont nem szeretném elfelejteni az eredeti szakmám, ezért folyamatosan bővítem a digitális és nyomtatott portfóliómat is.

Most is a portfólióm bővítése miatt keresek fotóalanyokat. Ha lenne kedved fotózáshoz, írj bátran. Egyéni ötletekre is szívesen fogadok. Nem kell, hogy hivatalos modell legyél, kortól és nemtől függetlenül jelentkezhetsz.

Ezek a fotózások mind TFCD alapon történnek. Sokan kérdezitek mi is az a TFCD. Ingyenmunka? Ajándék? Egyik sem. Igaz, hogy sem a modell, sem a fotós nem fizet a másiknak, de ez koránt sem “ingyen” van. A komolyabb TFCD fotózások alkalmával egy konkrét stáb áll össze. Fotós, modell, fodrász és sminkes. Ezek az emberek tényleg nem pénzért dolgoznak, viszont az elkészült műveket felhasználják a saját portfóliójukba és referenciamunkaként.

Jelen esetben, csak modelleket és fotóalanyokat keresek, de szívesen várom sminkesek és fodrászok jelentkezéseit is.

FONTOS INFORMÁCIÓ: Nincs stúdióm ezért, csak szabadtéri fotózást tudok elvállalni.

Jelentkezni üzenetben tudsz a facebook fotós oldalamon vagy a privát profilomon.

EGYÉB INFORMÁCIÓK:
– A fotózások szabadtéren folynak és általában két, két és fél órát vesznek igénybe.
– A fotózás után néhány nappal 15-20 kidolgozott fotót elküldöm a fotóalanyoknak dropboxon keresztül, így mindenkinek lehetőséget nyújtok a teljes méretű fotók szabad felhasználásához.
– A fotózás egyik alapfeltétele, hogy az elkészült fotókat referenciamunkaként felhasználhatom a nyomtatott portfóliómban és a hivatalos fotós oldalamon. Emiatt nem ingyen fotózás, vagy ajándék a TFCD.
– Nem áll módomban erotikus és pornográf fotók készítése.

Ha valamivel kapcsolatban kérdésetek lenne, akár kommentben, akár a facebook oldalamon feltehetitek.

Szép estét!

Hozzászólás